Power Dog Games

Game creation

OVER ONS

Over Power Dog

Heden en toekomst

We zijn een studio voor het testen van videogames en nadat we in de loop der jaren aan verschillende titels hebben gewerkt, zijn we er behoorlijk goed in geworden! We hebben uitgebreide ervaring met het testen van meer dan 250 titels in verschillende genres. Ons team is een behoorlijk met sterren bezaaid team met een paar van onze gamers die afkomstig zijn van industriereuzen en hebben gewerkt aan enkele van de meest interessante titels om de gamingwereld te sieren. Wat brengen we naar de tafel? – De best practices die de industrie heeft gezien, sijpelen door in onze testaanpak. Om een ​​beetje op te scheppen, zijn we al jarenlang QA-partners voor stalwarts uit de game-industrie en voor startende studio’s. Oorsprong Indium Software bevindt zich al bijna 2 decennia in de exclusieve QA-testruimte. Indium biedt een breed scala aan diensten aan zowel zakelijke als onafhankelijke softwareleveranciers. Indium begrijpt de nuances van de game-industrie in termen van middelenvaardigheden, methodologie en testlaboratorium voor apparaten.

Power Dog werd opgericht in 2011 om het strategische groeiplan van Ind. te ondersteunen en om te voldoen aan de toenemende vragen over gametests. Deze spin-off bewaaktPower Dog om zijn focus op gaming aan te scherpen en onberispelijke gametestdiensten te bieden voor gameproductiestudio’s. De afgelopen 8 jaar heeft Power Dogde aanwezigheid van Ind. gebruikt om klanten wereldwijd te bereiken

Succes

Gear 1 – Beschikbaarheid

Ons Game Testing Lab is 24 x 7 beschikbaar om multiplatform-games te testen op de daadwerkelijke apparaten, of het nu pc, console, AR / VR of mobiel is.


Gear 2 – QA op aanvraag

Met onze kennisrepository die in 8 jaar is opgebouwd en on-demand services, verlagen we de kosten van Game QA met 50% voor onze klanten.


Gear 3 – Evolutie

Terwijl we groeien als divisie, hebben we onze vaardigheden verbeterd om gelijke tred te houden met de allernieuwste mobiele technologieën, VR- en AR-functies en meeslepende 4K-game-ervaringen en hebben we de best practices door de jaren heen aangepast.


Gear 4 – Enablers

Onze inventaris heeft een verzameling van 800+ fysieke apparaten in tegenstelling tot emulators of simulators. Dit helpt ons bij het identificeren van problemen die uniek zijn voor een bepaald platform en die mogelijk worden gemist op apparaatsimulatoren.


Gear 5 – Samenwerking

Power Dog is een geaccrediteerde leverancier van spelkwaliteit voor zowel Sony als Microsoft.


Gear 6 – Cultuur

We hebben fulltime carrièretesters die gepassioneerd zijn door games. iGTA – onze academie voor het testen van games helpt afgestudeerden / jonge professionals / gamers te coachen om de industrie te betreden. De veteranen uit de industrie spelen een grote rol bij het koesteren en laten groeien van het team.

 

Schuiven naar boven