Power Dog Games

Game creation

Dit zijn oordopjes die je niet mag missen

Op welke momenten luister jij het liefste muziek door je oordopjes? Bijvoorbeeld tijdens het sporten, een lange treinrit of een moment dat je zin hebt om helemaal los te gaan. Het kan allemaal. Maar tijdens deze luisterervaring wil je natuurlijk een zo goed mogelijke geluidskwaliteit. Daarnaast is het draagcomfort ook niet geheel onbelangrijk. Met de producten van Rolfstone weet je dat dit allemaal goed zit. 

Oordopjes van Rolfstone en luisterervaring

Rolfstone is een Nederlands merk dat verschillende soorten oordoppen maakt en verkoopt. Wanneer je kiest voor de reguliere oordopjes kan je zeker zijn van een optimale geluidskwaliteit en luisterervaring. Ze bevatten foam ear tips waardoor ze lekker in je oren zitten. Daarnaast beschermt dit je gehoorgang tegen te harde muziek. 

Even geen zin in omgevingsgeluiden? 

Daarnaast bevatten de oordoppen van Rolfstone ook ANC (Active Noise Cancelling). Deze techniek zorgt voor een demping van omgevingsgeluiden. Ze worden als het ware weggefilterd. Hoe dit werkt? In dit product zitten sensoren die omgevingsgeluiden kunnen detecteren en onderdrukken. Dit is voornamelijk het geval bij lage tonen. Heb jij je focus nodig en wil je niet gestoord worden door vervelende omgevingsgeluiden? Dan is dit product zeker wat voor jou. 

De mogelijkheid tot het horen van omgevingsgeluiden 

Het ene moment wil je het liefst zo min mogelijk omgevingsgeluiden horen, maar misschien juist het andere moment wel meer. Als je muziek luistert en door een drukke straat loopt bijvoorbeeld. Veiligheid is natuurlijk erg belangrijk en je wil ongelukken voorkomen. De ambient mode zorgt ervoor dat je juist wel geluiden om je heen hoort. Zelfs als je muziek luistert blijf je omgevingsgeluiden ook om je heen horen. Door de ambient mode te activeren kun je dit zelf ervaren. 

Andere handige functionaliteiten van Rolfstone

Je kent het vast wel: je afspeellijst aan het draaien en er komt een nummer voorbij die je zo snel mogelijk wilt overslaan. Met de touch knoppen op de oordopjes kun je dit gemakkelijk doen. Ook het opnemen van de telefoon en het regelen van het volume kan via de knoppen. Super gemakkelijk en zo hoef je niet onnodig je telefoon erbij te pakken. Aan het sporten en het begint ineens te regenen? Geen probleem, want deze oordopjes zijn waterdicht. Zo kunnen ze tegen regen en zweet. Ook kan je lekker lang van muziek genieten met deze oordopjes. Zo is de afspeeltijd in totaal 4 uur. Als je de oplaad case op zak hebt kun je ze ook gemakkelijk bijladen. Zo kun je de oordopjes tot wel 4 keer opnieuw opladen in de oplaad case. 

Begin meteen met luisteren

In de doos van de oordopjes vind je verschillende onderdelen die met het product geleverd worden. Zo krijg je een handige oplaad case meegeleverd waar je de oordoppen in kan opladen en in kan bewaren. Met de bijgeleverde kabel kun je deze oplaad case opladen. De afspeeltijd met de oplaad case is in totaal 20 uur. Daarnaast krijg je ook verschillende formaten foam- en siliconen ear tips meegeleverd. Zo kun je zelf kiezen welk formaat je het prettigst vindt. Bezoek direct de website als je geïnteresseerd bent in de oordopjes van Rolfstone!

Dit zijn oordopjes die je niet mag missen
Schuiven naar boven