Power Dog Games

Game creation

Kiezen voor een console of een game PC?

Elk jaar heb je weer de game-fanaten die uitvechten welke console er nu beter is. Is dit dan van de Xbox, PlayStation of de Nintendo Switch? Dan heb je ook nog de gamers met een game PC die lachend toekijken naar de hevige discussies, aangezien zij toch op 1 blijven staan. Dan is de keuze natuurlijk nog steeds aan jou.

Voordelen game PC

Waarom de game PC op 1 staat en blijft staan, als het gaat om gamen, zijn een aantal redenen of voordelen voor te noemen. Een aantal van deze voordelen staan hier voor je op een rijtje.

  • Je bepaalt zelf de prijs van je game PC.
  • Je kunt gamen met een toetsenbord én controller.
  • Alle games en genres die je maar kunt bedenken.
  • Je kunt er zelf nog wat aan sleutelen om bepaalde opties uit te schakelen.
  • Altijd upgraden wanneer het bij jou uitkomt.

De keuze is en blijft natuurlijk aan jezelf. Misschien ben jij wel fanatiek Xbox of PlayStation fanaat, maar ben je door het lezen van deze voordelen toch een beetje om en besluit je dan voor een game PC te gaan.

Voordelen console

Misschien twijfel je nog steeds waar je mee moet gamen, een console of game PC? Dan zal ik hier voor jou een aantal voordelen noemen van gamen op of met een console.

  • Een console is in verhouding toch goedkoper dan een totale game PC.
  • Het gebruik van een console is eenvoudiger.
  • Je hebt maar een paar knoppen die alles doen ipv dat je het hele toetsenbord moet gebruiken.
  • Met een console kun je overal relaxed zitten, bijvoorbeeld lekker op de bank.

Jou keuze

Je kunt het misschien niet vaak genoeg blijven zeggen, maar het is te allen tijde jouw eigen keuze. Je kunt niet, en misschien wel, alleen door deze voordelen te lezen al omgekocht zijn om te kiezen voor een game PC of console. Misschien heb je het allebei wel eens geprobeerd en blijf je toch bij je eerste keuze. Toch zijn er dan ook gamers die willen overstappen van een game PC naar een console. Hiervoor kun je terecht bij GOO PlayStation 4, zij verkopen veel tweedehands ps4’s en zo ben je toch wat minder geld kwijt dan wanneer je gelijk een nieuwe ps4 koopt. Misschien ook handig als je het gamen op een console toch niks vindt en liever weer neigt naar een game PC. Dan is het niet perse gelijk zonde van je geld omdat je er niet veel voor betaald hebt, ook kun je de ps4 weer makkelijk derdehands aan iemand anders aanbieden voor een lagere prijs.

Kiezen voor een console of een game PC?
Schuiven naar boven