Power Dog Games

Game creation

Top 10 games

Facebook-games zijn het afgelopen jaar enorm populair geworden. Naarmate Facebook meer games toevoegt aan zijn toch al enorme entertainmentmenu, vraag je je misschien af ​​welke games het beste en leukst zijn om te spelen. Dit artikel geeft aparte game-recensies voor elk van de vijfentwintig beste Facebook-games voor 2010.

Om de beoordelingen van Facebook-spellen te starten, zullen we beginnen met het bekijken van de nummer één game op Facebook genaamd FarmVille. FarmVille, gemaakt door Zynga, heeft momenteel ongeveer 73.800.000 maandelijkse gebruikers en groeit gestaag opwaarts. FarmVille is een spel waarin je boer kunt worden. Met FarmVille kunt u communiceren met uw vrienden en zelfs buren van hen worden. In principe doe je alles wat een boer doet tijdens het spelen van FarmVille. Een succesvolle boerderij planten, ploegen, oogsten en laten groeien. Zorg ervoor dat u bij het spelen van dit spel uw planten op tijd oogst. Verschillende planten hebben verschillende tijden om te oogsten en als je niet op tijd oogst, gaan de planten dood. Door voor je boerderij te zorgen, krijg je meer punten en stijg je in niveau.

Verjaardagskaarten staan ​​op de tweede plaats van meest populaire spel van 2010. Verjaardagskaarten wordt gemaakt door RockYou en heeft ongeveer 32.000.000 gebruikers per maand. Als je het spel Verjaardagskaarten gebruikt, kun je gratis kaarten aanpassen en verzenden, een verjaardagskalender gebruiken, een persoonlijke verjaardagslijst en persoonlijke herinneringen hebben. Met het spel kun je ook je eigen verjaardagsdierentuin beginnen. Dit is populair voor degenen die de verjaardagen van hun vriend willen onthouden en kaarten op Facebook willen verzenden.

De derde meest populaire game op Facebook is Café World, gemaakt door Zynga. Café World heeft ongeveer 31.000.000 actieve gebruikers per maand. Caféwereld is een leuk spel om te spelen als je er ooit van gedroomd hebt om een ​​eigen restaurant te hebben. Als je dit spel speelt, kun je koken, bakken en alles maken wat je wilt als je Café World speelt. Als je Café World speelt, ben je de kok en de restauranteigenaar, dus je zult servers moeten inhuren. Als je een server huurt op Café World, kun je een van je Facebook-vrienden selecteren. Zorg ervoor dat er altijd voldoende eten klaarstaat voor uw gasten.

De vierde meest populaire game op Facebook is Happy Aquarium, gemaakt door CrowdStar. Happy Aquarium heeft ongeveer 27.000.000 actieve gebruikers per maand. Als je Happy Aquarium op Facebook speelt, kun je je eigen aquarium opzetten. Dit kan gedaan worden door vissen en andere wezens te kopen. Zorg ervoor dat je je vissen altijd voedt als je Happy Aquarium speelt, want de vissen kunnen net als in het echte leven doodgaan. Dit is een leuk spel voor liefhebbers van wensen en wensen dat ze een aquarium in huis hebben. Het slechte van dit spel is dat je de vissen van je vrienden niet kunt voeren als je merkt dat ze op sterven liggen.

De vijfde meest populaire game op Facebook is FishVille, gemaakt door Zynga. FishVille heeft ongeveer 24.000.000 actieve gebruikers per maand. FishVille lijkt erg op Happy Aquarium, waarin je je eigen aquarium opzet en voor de vissen zorgt. Als je klaar bent met het grootbrengen van je vissen, kun je ze verkopen voor munten en punten. Net als Happy Aquarium onderhoud je je aquarium, anders gaan je arme wezens dood.

De zesde meest populaire game op Facebook is Mafia Wars, gemaakt door Zynga. Mafia Wars heeft ongeveer 24.000.000 actieve gebruikers per maand. Het doel van het spelen van Mafia Wars is om je maffiafamilie te laten groeien. Dit kan door je Facebook-vrienden uit te nodigen om met je mee te doen naar Mafia Wars. Een ander doel is om de rijkdom van je groep te vergroten en je vrienden te voorzien van wapens. Waar het op neerkomt, is dat degene die de grootste en de sterkste maffia heeft, de groep is die bovenaan komt te staan.

Het zevende meest populaire spel op Facebook is Texas HoldEm Poker, dat ook wordt gemaakt door Zynga. Texas HoldEm Poker voor Facebook heeft ongeveer 22.000.000 actieve gebruikers per maand. Bij het spelen van Texas HoldEm Poker op Facebook is het vrijwel hetzelfde als het spelen van het spel in het leven. Voordat u begint, moet u zich vertrouwd maken met de regels voor het spelen van Texas HoldEm. Texas HoldEm Poker op Facebook kan tussen vrienden worden gespeeld.

De achtste meest populaire game op Facebook is Pet Society, gemaakt door Playfish; Pet Society heeft ongeveer 21.000.000 actieve gebruikers per maand. Pet Society op Facebook is een heel schattig spel voor de dierenliefhebber. Als je Pet Society speelt, kun je je huis versieren en met cadeautjes naar het huis van je vriend gaan. Dit is een heel schattig en leuk spel.

De negende meest populaire game op Facebook is Petville, gemaakt door Zynga. Petville heeft ongeveer 17.000.000 actieve gebruikers per maand. Dit is weer een schattig spel voor dierenliefhebbers. Bij het spelen van dit spel zorg je voor je eigen huisdier. Wanneer je voor het eerst een speler van Petville wordt, wordt je gevraagd om je eigen huisdier te creëren. De opties zijn eindeloos en het eindresultaat is een schattig virtueel huisdier. Het doel is om uw huisdier schoon, goed gevoed, uitgelaten en geliefd te houden. Dit zal op zijn beurt een gelukkig Petville-huisdier voor je creëren. Dit spel lijkt erg op Playfishes Pet Society en andere op huisdieren gebaseerde spellen.

Andere leuke spellen zijn ook nog Deeeep.io en Goons IO

Top 10 games
Schuiven naar boven